2010-08-31
 12:05:21

Magsmärtor så jag ringde förlossningsavdelningen

Nyss ringde jag till min barnmorska och förklarade hur jag har ont i min mage och hon råde mig till att ringa förlossningsavdelningen på sös. Och gjorde självklart det. Kom fram på en gång och var tvungen och förklara igen. Han på förlossningsavdelningen rådde mig till att ta en alvedon och om det inte gått över inom en halv timme skulle jag ringa tillbaka till honom . För magsmärtorna sitter på höfterna och lite mer in mot magen som stickningar och som kramper då och då.
Men jag hoppas på att lillen kan hålla sig inne i magen ett tag till. Jag håller verkligen tummarna på att det lägger sig att det inte är någon fara.

Just nu sitter jag i skolan och slutar väll om någon timme . Och nu sitter jag bara och håller tummarna att det ska gå över.
2010-08-30
 15:33:14

Lång prommenad med hunden

När jag skrev det sista inlägget så satte jag på mig skorna och gick en lång prommenad med vovven .
Hon var alldeles skitig när vi kom tillbaka in igen . Lera överallt och blöt usch . Det är så jobbigt att sätta sig på knä och torka henne nu för tiden nu när magen är i vägen och man får så ont i känan av att stå på dom. Men det är sånt man får ta om man ha hund i familjen . Men det är skönt att vara ute och gå faktiskt även fast det krampar lit ei magen så är det ingen fara.


Nu har jag tänkt att jag ska börja röra mig mot tåget. För jag ska åka till Bagarmossen för att möta upp älsklingen och så ska jag ta med mig kameran eftersom att jag sa till min lärare att jag ville göra någon ting inom foto på Bild och form lektionen . Och hon kom med förlag om att jag skulle ut och fota lite byggnader. Så nu ska man till bagis och ta kort på den lilla "förorten" hehe.
Jag kan kanske lägga in någon av bilderna som jag tagit här på bloggen tills i kväll när jag kommer hem igen .

Men om 12 min går mitt tåg så jag ska börja röra på mig .

Kram på er så hörs vi i kväll när jag kommer hem .
2010-08-30
 14:40:52

Så jag känner i kroppen

Nu har jag gått in i gravidetsvecka 32 . Och nu är det inte lång tid kvar.
Jag känner själv hur bebis trycker på allting . Det är tyngre att andas m.m.
Ryggen gör fortfarande ont men det är sånt man får ta . Nu när jag satt på tåget så tänkte jag att jag skulle ringa till nackas sjukgymnast och höra om det finns möjlighet att jag kan åka dit och göra lite övning.
Mitt illa mående har typ kommit tillbaka och har fått en riktigt jobbig halsbränna.
Sömnen är till och från i bland kan jag få sova hela nätterna och i bland så ligge jag vaken halva nätterna för att hon är vaken. Så trötthet kan man säga att det är kvar och stark. Jag är helt slut om dagarna nu när jag varit i skolan och så. Det är nästan så att jag vill slänga mig i sängen och sova i 100 år. Men det är sånt man får ta. Jag har fått rätt mycket sammandragningar. Men det är bara i bland tex när jag stressar och så där eller när jag har gått väldigt långt.

I går kväll mådde jag inte så speciellt bra. Jag bestämde mig för att slänga mig i ett bad eftersom att jag hade så fruktansvärt ont i min mage . Men jag kunde bara ligga där i några minuter innan det började göra ondare. Det var en riktigt obehaglig känsla . Vet inte vad det va heller men det gick tillslut över . Jag kallsvetades och blev jätte hängig . men som sagt det släppte och sen så gick jag och la mig och sov.
 
2010-08-30
 14:33:55

Gravidetsvecka 32 (31+0 beroende på hur man räknar)

Gravid vecka 32

Barnet

De sparkar du känt tidigare är nu mer som knuffar eftersom barnet börjar bli för stort för att röra sig fritt i fostervätskan. Barnets lungor förbereder sig inför den riktiga andningen. Kroppens viktiga organ och nervsystem fininställs. Underhudsfettet som det varit magert med tidigare har nu vuxit till och barnet ökar snabbt i vikt. Nu utvecklar barnet förmågan att svettas.

Vikt 2 kg.

Mamma

Magen tar mycket plats och dina lungor, urinblåsa och magsäck har det trångt därinne. Det är inte ovanligt att man drabbas av trög mage eller förstoppning under senare delen av graviditeten. Orsakerna kan vara flera, bland annat hormonet progesteron som hämmar tarmrörelserna, att man inte kan röra sig lika mycket som vanligt eller att livmodern trycker på tarmarna En annan bidragande orsak till trög mage är järntabletter som många tar under sin graviditet. Drick mycket, ät fibrer och rör på dig så mycket du orkar.

Kroppen börjar förbereda sig för förlossning och du kan känna lättare förvärkar som mensvärk ungefär. Det kan också läcka mjölk ur brösten. Har du anmält dig till en förlossningskurs? Fråga barnmorskan. Hon kan informera dig om var, när och hur.

Pappa/partner

Trygghet blir viktigare när man väntar barn och det är vanligt att man som par ser över sin ekonomi och sina försäkringar. Hur är det med hem- och livförsäkring? Ska barnet försäkras? Sådant måste ni ta ställning till själva.

Prata redan nu om hur ni ska göra med föräldraledighet och uttag av föräldrapenning. Några vill ta ut ungefär lika. I andra familjer tar en part större delen. Motiven varierar. Ni har möjlighet att börja ta ut föräldrapenning redan från 60 dagar innan förlossningen, men tänk på att om ni tar ut dagar innan födseln så har ni färre dagar att ta ut efter. Hör med försäkringskassan om vilka regler som gäller.

Föreläsningar om förlossningen

Alla förlossningsavdelningar i Stockholm har regelbundet återkommande informationsträffar om förlossning och BB. För mer information om tider och eventuell anmälning, fråga din barnmorska eller gå in på respektive sjukhus hemsida!

2010-08-29
 12:34:14

♥ ♥Vårat lilla mirakel ♥ ♥

Befruktning skedde ca
Du har gått ?
Men du är i ?
Du är i
Du är i
Du har gått
Och har ca
Förlossningsdag ca +/- 2 veckor

2010-08-29
 10:47:58

♥Gravidetsvecka 31♥



  

2010-08-29
 10:41:30

Godmorgon söndag igen.

Godmorgon nu är det söndag igen och jag vaknade för ungefär en halv timme sen.
Näsan rinner. Hoppas jag inte ska bli sjuk nu . För det orkar jag inte. så jag håller tummarna .
I dag ska jag träffa älsklingen eftersom att han sa att han skulle till forum med sin vän . Men han verkar ligga och sova fortfarande. Så ska väll föröska ringa honom om ett tag igen . Men han somnade sent i natt.
Men men . Hur mår ni där ute då?

Jag ska lägga in lite bilder på magen . Det är svårt att få i samma vinklar som man gjort med det andra bilderna så man kanske inte ser att magen har växt så mycket. hehe .
Men det här det tar rätt mycket på ryggen.

Nu har en vecka gått sen skolan började och det är en vecka till och får se om jag kommer gå mycket längre. Men jag hoppas det blir lite längre så jag måste prata med läraren igen .
2010-08-28
 22:11:36

Bröllopsfotografen

Är en film som går på 4an nu . som jag såg på bio med min älskling när den precis kommit ut .
Men är ju lika bra som den va första gången .
Nu är det reklam så då ska man väll passa på att duscha och sen ska man hoppa i säng och fortsätta kolla.
Men kommer säkert somna för jag är jätte trött.

så jag säger Godnatt för i dag. Tack att ni läser
Kram på er <3



I morgon ska jag ta nya bilder på magen .

2010-08-28
 20:35:12

Lördag är en slapp dag?

I dag vaknade jag upp bredvid min underbara älskling.
Jag kunde inte sova så jag pussade lite på honom för att få han att vakna till liv lite.
och då var kl bara 10. Vi gick upp till hans mamma och åt lite frukost och efter det så komm hans vän och skulle på gårdens loppis. Alla i det området från nummer 13-15 hade loppis på innegården.
Sen åkte vi där i från vidare och kollade lite innan de körde mig hem och på besök var Sippan.
Sippan ska nämligen flytta till uppsala om bara någon månad eller för att vara exakt så flyttar hon in på samma datum som bebis är beräknad på den 1 november.

Mina ögon har varit rätt så tunga i dag men nu börjar det faktiskt vara extremt.
Jag saknar min älskade man att vara i från honom tar ju på än . När man är med honom blir man lugn och känner sig trygg.Allt med han är helt perfekt. Visst har vi det jobbigt men bara vi håller i hop kommer vi komma igenom det här.

Jag börjar känna mig lite sjuk också lite små ont i halsen och är lite kall i kroppen .
Men sjuk vill jag inte bli nu för blir jag de är det risk att jag itne får betyg i Bild och form.
I morgon ska jag också träffa min underbara älskling .
pussas lite med han och springa runt lite i Nacka forum .

Ska sätta mig nu och kolla på det nya programet Dansfeber.

Kram så länge

2010-08-27
 19:30:19

Fredag och besök av brors dottra

I dag har jag varit i skolan och målat en ram som jag sedan ska sätta in stadsbilder i.
Det kommer att bli riktigt snyggt.  En svart ram som det sedan ska sitta svart/vita bilder i .
Nu är jag hemma och har umgåts med brorsans dötter lite och ska snart in till stan och träffa min underbara älskling. Jag saknar honom även om jag bara varit i från han i någon timme.

Det finns ingen bättre än min underbara pojkvän !.
2010-08-26
 22:28:33

Första träffen

Nu har det varit första föräldrarutbildningen det var jätte kul att träffa sofie igen och självklart träffa alla nya ansikten det var faktiskt bättre än för väntan.
Alla var så trevliga och allt flöt på hur bra som helst. Nu känns det verkligen som en grupp.
Man lär sig nya saker varje gång så nästa träff är på Tisdag längtar tills dess:)

2010-08-26
 20:11:28

Mödravårdcentralen

Mödravårdcentralen
 gick jätte bra i dag. och allting såg jätte bra ut järnvärde/sockervärde och samt blodtryck.
Bebis hade vänt sig med huvudet nedåt och SF måttet var på 30.
Hjärtljudet låg på 134 men hon låg väll och sov då.
Min nya barnmorska hade jag träffat innan någon gång . Men det var för jätte länge sedan. Men hon är faktiskt jätte bra. och jag hoppas nu att hon kan stanna. Jag ska träffa henne igen 9/9.
Jag kan knappt bärja mig jag längtar bara mer och mer efter bebis.
Bara 67 dagar kvar

2010-08-26
 10:20:20

Det är ju snart fredag igen!

Nu är man vaken jag somnade väldigt sent i går.
Men jag tror jag ändå fick sova hela natten i alla fall.
I morgon är det fredag igen . Det där med att veckorna går segare efter vecka 30 stämmer inte . För jag tycker tiden bara springer i väg. JAg har ju redan gått en vecka i skolan . Så det går väldigt snabbt.
Om en timme så ska man gå till bussen som ska ta mig till mödravården.
Ska träffa min nya barnmorska i dag och går hoppas på att jag har henne tills bebis föds.

I dag kl kvart i 5 så börjar föräldrarutbildningen . Kul längtar tills man ska ta dig dit.
Kan knappt bärja mig .



Jag saknar min älskling.
Men när man ser han igen vet man inte.
kommer alltid älskar dig Per , Du är mitt hjärta.

2010-08-26
 00:02:15

....

Orkar inte med allt detta bråk.
Varför ska det alltid hända?
Alla missförstånd?
Varför ska man alltid försöka hjälpa folk ?
Som inte verkar vara nöjda med att man gör de?
Varför ska man då fortsätta?
Allt man aldrig lär sig!
Ska man fortsätt även fast man inte ser framsteg?
Och när man säger att det inte händer något så blir de griniga?
Varför?
Ska man då skita i att säga något?
Aa jag ska börja göra det tror jag nästan !
2010-08-25
 19:47:01

Sovpaus

Efter jag skrev inlägget innan det här så gick jag och la mig i soffan och jag somnade på en gång.
Man kan knappt förstå att man kan vara så utslagen som man nästan aldrig är. Men man ska väll passa på och vila så mycket som möjligt nu innan bebis kommer. Och unna sig själv lite. Kanske åka på bio och bara dr aut och käka. Jaa det ska nog klammas in på kalendern så snart som möjligt.
Visst är det skönt att sova? Eller är det bara jag som tycker det. Jag älskar nästan att sova. Vissa dagar efter skolan så kan jag slänga mig på soffan och slocknar direkt. Men nu är det bebis som tar min energi och att jag går hela dagar. Så kroppen blir väll lättare trött också.

Men det var hur skönt som helst att sova någon timme .När jag fick upp någon minut efter 7 så gick jag och gjorde mig 2 köttbullemackor. Mums så nu snart ska jag gå och ta ett glas mjölk!




I morgon är det Mödravårdcentralen  halv tolv och sen kvart i 5 börjar första träffen på föräldrarutbilningen. Längtar längtar längtar
2010-08-25
 16:09:39

Man blir ju så trött

Man blir så trött när det är sånt här väder det bröjar ju kännas som höst. Regn och rusk .
I dag har "klassen" varit på akrtektur museet . Det var faktiskt rätt så intressand och se hur byggnade har förändrats på 1000 år . Sen så åkte jag och träffade Rosanne i Årstaberg. Var med henne en stund.
Sen nu så sitter jag hemma i datorstolen och ska snart lägga mig och glo på tv . och kanske till och med sova någon timme.

I dag är jag helt tung i huvudet och ögonen går i kors så trött är jag verkligen .
Så nu blir det lite vila.

2010-08-25
 08:24:42

Godmorgon här framför datorn sitter en trött bella

När som helst ska jag i väg till tåget som ska ta mig till arkitektur museetet där jag ska mäta upp klassen "boring"
Men men vad ska man göra. Mitt tåg går om 20 min så jag måste fixa lite saker.

Men jag mår bra förutom trött lite ont i halsen och den har jag förvärkar men det är nog ingen fara:)
Jag skickar in ett inlägg senare när jag kommer hem :)
Kram på er
2010-08-24
 22:41:48

Dålig uppdatering idag märkte jag

I dag har det nog inte varit min bästa uppdatering.
Skolan gick bra i dag förutom att jag blir så trött så snabbt.
Så man undrar i bland om man ska somna på sina ritningar haha.
Men får stoppa tändstickor under ögonlocken .

Efter jag slutade i dag träffade jag min barndomskompis Rosanne som flyttat tillbaka till sthlm .
Jätte kul ! Nu kan man träffa henne oftare. Jag ska till och med träffa henne i morgon.

Jag har inte träffat min underbara man sen i söndags det känns så tomt i mitt hjärta.
Men när jag går i skolan så sover jag hemma så man hinner typ bara träffas efter skoltid .
Men på torsdag eller kanske en snabbis i morgon så kanske man träffas en stund. Men på torsdag kommer vi träffas eftersom första föräldrarutbilnings dagen är då, Spännande alltså!
Kan knappt hålla mig. Och sen efter den träffen är det bara 5 träffar till + 3 stycken som är när alla bebisar kommit . Men de 5 veckorna kommer gå snabbt. Så nu börjar tiden verkligen rinna ut i sanden .Så man kanske ska lägga i ett kål och göra i ordning med kläder köpa nappar och så där.

Juste min inköpslista ska ju in här på bloggen också.


Nu ska jag in i duschen och så där. Kanske skriver ett inlägg efter jag duschat annars kommer det in ett i morgon inann jag kilar i väg till skolan :)

Kram på er
2010-08-24
 06:55:45

Regn och rusk

Nu regnar det uta för fönstret och jag är rätt så trött.
Men jag ska till skolan i dag också. Bild och form kul !
Men det är ju 50 poäng exktra så man ska ju inte klaga.
Har tänkt mig att göra lite te och mackor nu innan jag ska kila till tåget.
Vad ska ni göra i sånt här vänder då?
Denna vecka har jag full späckat schema förutom skolan

I morgon ska jag träffa psykosocialaenheten på sös och prata med min kurator lite hur jag mår nu under tiden .
Torsdag ska jag till Mödravårdcentralen och träffa min ny barnmorska . Hoppas hon är bra(håller tummarna) och sen på "kvällen" Eller vid kvart i fem så är det första föräldrarutbilningen . Det ska bli så kul . jag längtar som bara den faktiskt. Tiden kommer då gå så himmla snabbt. 6 veckor är ju ingen ting men när det är något man längtar efter träffa alla blivande föräldrar igen och lyssna på det intressanta "föreläsningarna"
Men det kommer bli prima .

Åhh vet ni vad jag såg i kalenderna . Jag har ingen ting bokat på Fredag f*n va skönt.
Tydligen så skulle mitt brorsbarn kommer hit i helgen och vara här. Då ska man åka hem och mysa med henne lite också.
2010-08-23
 19:51:22

Ojoj

Nu har jag funderat lite på vad det är som fattas.
Det är ju rätt mycket faktiskt men ingen stress bella.
Du har några eller rätt många dagar kvar.
Men kan ska snart skriva in inköpslistan här på bloggen och bocka av en efter en .


Men nu blir det faktiskt säng dags för mig för jag är jätte trött.
Efter första dagen i skolan .

Men kram på er mina vänner:D

2010-08-23
 18:32:49

70 dagar av längtan sen kommer våran ängel hit

Nu bara sitter man och rullar tummarna och bara räknar dagarna .
På Torsdag börjar föräldrarutbildningen så då kommer nog tiden gå snabbare.
Nu är det är en kortare nedräkning bara 70 dagar kvar.
LÄNGTAR<3

2010-08-23
 08:08:47

Gravidetsvecka 31

Nu har jag gått in i gravidetsvecka 31 (30+0 beroende på hur man räknar)
Jag må¨r bra och magen växer jagär fortfarande vattenfylld och ryggen värker fortfarande.
och tröttheten är kvar. men annars mår jag bra och bara längtar mer och mer

Gravid vecka 31


Barnet

Barnet är nu cirka 40 centimeter långt från huvud till fot. Nu börjar det närma sig födelselängden. Många har redan hår på huvudet som kan ha vuxit upp till två centimeter. Barnet kan ha lagt sig tillrätta med huvudet nedåt men det är inte säkert. För förstföderskor fixeras den delen av fostret som kommer först i bäckeningången ofta tidigare än för dem som fött barn tidigare. Hos de sistnämnda kan föregående fosterdel vara rörligt ända tills förlossningen startar.

Vikt 1 800 gram.

Mamma

Din lungkapacitet har ökat från 500 till 800 kubikcentimeter luft per andetag. Det behövs både för barnet och för dig själv. Den ansträngning det innebär att vara gravid kan göra dig andfådd. Bebisen fyller upp större delen av magen. Det kan kännas trångt och tungt. Många kvinnor samlar på sig vatten. Om dina ben är svullna och känns tunga kan du prova med stödstrumpor. Det kan också hjälpa att ligga eller halvsitta med benen i högläge. Tala med din barnmorska eller hör efter på apoteket. Har du börjat tänka på förlossningen? Känns det bra, roligt, spännande, ångestframkallande, häftigt? Prata med din familj och dina vänner. Din barnmorska finns också där för att reda ut begrepp och lyssna till dina tankar.

Tvillingar

Nu är du antagligen lika stor som en mamma som väntar ett barn är i vecka 40. Men jämför inte allt för mycket, alla är olika.

Hos barnmorskan/kontroller

I vecka 31 är det dags att besöka barnmorskan igen. Från vecka 31 sker besöken varannan vecka fram till vecka 40 om du väntar första barnet. Har du fött barn förut kan det räcka att komma lite mer sällan även nu. Sedan beror tätheten mellan besöken på om du går över tiden. Barnmorskan brukar nu lyssna på barnets hjärta, känna efter hur barnet ligger, kontrollera ditt blodtryck och hur livmodern och barnet växer. Kanske behövs ett extra urinprov eller blodvärde. Din partner är alltid välkommen att följa med.

Svårt att arbeta

Om du har ett tungt arbete kan du fråga barnmorskan eller försäkringskassan om havandeskapspenning. Även om du inte har tungt arbete kan det vara bra att planera in lite ledighet i slutet av graviditeten för att vila lite extra och förbereda dig både fysiskt och mentalt på förlossningen och nyföddhetsperioden. Du kanske kan spara lite semesterdagar. Du kan även använda din föräldrapenning i slutet av graviditeten.
Om du blir sjuk eller får komplikationer under graviditeten skall du naturligtvis kontakta din barnmorska som kan boka en läkartid för bedömning till sjukskrivning.

2010-08-22
 21:48:50

trött så snart blir det dax för sängen

Min fina granne Jonna gick hem för bara någon minut sedan efter en mysig lång fika på balkongen .
Så snart blir det dags för sängen eftersom att skolan bröjar i morgon igen.
Så det blir en varm dusch och sen blir det sova. och kanske blogga ett till inlägg:)

I dag har vi firat lillskiten som blev 2. Fan fick en massa kläder och ett par bilar.
han är så himla söt han ser ut som en liten sumobrottare blonda korkskruvar och blåa ögon .
Hehe man kan nog inte bli sötare.:)
Älskar mina bonus barn alltså.
och självklart min fina man :D

2010-08-22
 19:01:21

Ibland så försvinner folk!

Gud har tagit en till fin person i från denna jord.
Visst va du gammal men du hade ändå några år kvar att leva.
Kände dig när jag var liten  men inte pratat med dig på länge .
Men nu är du borta, Du kommer ju finnas runt här om kring.
Men dina steg kommer ju inte vara på jorden .

Men nu har du det nog bättre .
Vilda i frid Lacke.


Men gud snälla ta inte fler människor från vår jord.
Nu har tagit två oskyldninga människor på mindre än en månad.
Så snälla jag ber dig.
Du har fina änglar hos dig vi behöver några här nere på jorden också

2010-08-22
 12:55:47

Myshelg hos killen min

Nu är det söndag igen och i morgon börjar skolan .
Men vi ska över till killens barn eftersom att sonen blir två i dag .

I helgen har vi inte gjort mycket alls vi har bara tagit det lugnt .
Dt blev så att vi tog oss in till Sveavägen och kollade crusingen med alla fina raggarbilar.
Det var faktiskt rätt så kul men vi gjorde det för att fördröja tiden .
Men annars i helgen har vi inte gjort så mycket bara ängnat tid åt varandra.
Men det är ju lika mysigt det .

Vad har ni gjort för kul då .
Har ni haft det bra?

Tröttheten blir bara värre och värre .
Jag vaknar fortfarande mitt i nätterna och är kissnödig eller bara ont i kroppen.
Men försöker somna om bara någon minut efter men i bland funkar inte de.
Då ligger man vaken halva natten .

Men jag bloggar mer sen när jag kommer hem.
För ni ska vi kila till bussen snart för att åka och fira lillgrabben :)

I morgon går jag in i vecka 31. (30+0)

2010-08-20
 20:02:55

Gokväll mina kära läsare.

I dag har jag bara suttit hemma hos min underbara granne som kom hem från sin kille i dag.
Underbart hon fyller ju år i dag.Grattis !!!!
Så vi har suttit hemma i hennes kök och bara snackat en massa skit. Fikat med lite kakor och cola och vid ungefär 5 tiden om jag inte minns fel på kl eller jag kollade inte på klockan vad den va då. Men skit samma så käkade vi Finsk korvsoppa .Mumma . Det va ju perfekt och det är ju riktigt mättande också. Det får bli fler gånger.

Om 3 dagar börjar skolan igen . Skönt men ändå tråkigt. Så har man någonting att göra nu när det ändå är långtid eller korttid kvar tills bebis kommer till världen .
 Men pengar är ju alltid bra och ha så jag tackar och tar emot bara.
Eftersom att jag inte jobbar eller något så är det nästan 0 kr på kontot varje månad.

Men nu ska jag sätta på mig skor och så där för att kila ner till tåget som ska ta mig tills tan där jag ska möta upp min älskade man.

På torsdag börjar föräldrarutbildningen på statsmissonen .
Hoppas det blir bra. Jag hjåller tummarna.
Den på går i 6 veckor en dag i veckan .
och sen 3 gånger efter bebisarna har födds.
Men det kommer nog bli bra.

Om det inte blir något inlägg i helgen så kommer det en bra uppdatering på söndag när jag kommer hem.
Men kommer nog vara svårt att inte skriva ett inlägg eftersom att det är så kul .
Kanske skriver ett inlägg i från mobilen . Om inte pengarna går åt så snabbt.

Men kram på er så länge och ha en trevlig helt.
Det är kul att statistiken höjs .
Komigen fler klarar vi av .

2010-08-20
 12:58:48

Äntligen fredag

Nu är det fredag igen och jag är lite små trött för att jag vaknat och somnat hela tiden under hela natten .
Nu ska jag klä på mig och möta min älskade vän på parkeringen i centrum .
Jag är lite stressad just nu för jag ska möta henne om 5 min och jag mäåste klä på mig och ta mina tabletter.
Så jag drar i väg ett inlägg senare i stället.

Jag saknar min underbara pojkvän !
Älskar han !


och kram på er vi hörs sen
2010-08-20
 00:07:42

Att du vårat hjärta snart kommer till oss

Tiden har gått så snabbt.
Snart ska vi få se dig.
Vi ska få ta på dig.
Känna doften av dig.
Höra dig prata på dit språk.

Min kärlek till dig ökar.
Din pappa är helt underbar.
Dina syskon väntar på dig.
Vi alla väntar på dig.

Du växer för fullt där inne.
Att höra dit hjärta slå
 Gör så att jag knappt kan stå.

Alla barnkläder alla saker som snart ska upp.
Hjulen på barnvagnen ska pumpas.
Pjälsängen ska snart monteras .
Väskor ska packas till förlossningen.

Du är min skatt .
Vi är en famij redan även fast du är där i magen.
Dina syskon är här utanför med oss redan.
Det kommer finnas plats för dig.
Alla kommer få den kärlek dom behöver.

Att se dina rörelser får mig att le.
Att du svarar med sparkar när man säger något till än.
Säger bara att du förstår.
Varje gång man säger god natt till dig innan man somnar.
Svarar du med en eller fler sparkar.
Och att mamma och pappa älskar dig.
Betyder dina sparkar då att du också älskar oss.
Att du redan kan bli arg är rätt kul.
När din pappa klappar smeker dig utan på min mage.
Och han tar bort handen blir du fustrerad och börjar jäklas med mig .
Och direkt när han lägger tillbaka den så blir du lugn igen .
Du är vårat lilla mirakel.


MAMMA OCH PAPPA ÄLSKAR DIG VÅRAT LILLA MIRAKEL

2010-08-19
 23:52:37

F*N kan inte sova

Magen åker åt alla håll och kanter. och ryggen värker som vanligt.
Fan alltså att det ska bli så här.  Visst så kommer det försvinna men det är jobbigt att inte få bra sömn.
Kan ju inte lägga mig och sova mitt på dagen för då får jag inte allt jag ska göra gjort.
Men ändå gör jag inte mycket.
Nu ska jag lägga en kudde under magen och ryggen så det blr något stöd där i mellan så kanske jag kan somna sen också. Förhoppningsvis.

Men godnatt på er alla glada.


Jag är så glad att jag har dig älskling. Du får mig att le
Du kan verkligen få mig att falla

2010-08-19
 21:17:36

Usch vad tjock man känner sig

Att bara ha ätit en meny på donken så känner mig sig så oehört tjock.
Men mammsen min orkade inte laga någon mat i dag så hon kom och hämtade mig när hon varit hos sin vän.
Och så åkte vi gemensamt dit.  Men usch visst är det gått men man känner sig 100 kg tyngre och känns som man ska bli fetare också.

Nu ska jag gå ut med hunden så hon får göra sina behov för jag ska sedan in i duschen och sedan krypa ner i sängen . I Morgon kommer min kära lilla gumma hem min älskade barndomsvän Nathalie.
Hon fyller 19 år i morgon . Tiden går ju så snabbt. ;)

Grattis Annica föresten . Du är underbar tjejen .

Kommer ett inlägg sen när jag kommer in igen .
Kram på er
2010-08-19
 16:41:13

Gravidetsvecka 30

Jag har själv fotograferat så dom är ju inte så speciellt bra .
Men man får nöja sig med det.

Mitt hjärta slår för dig min lilla flicka .


  

Jag hamnar lite långt ut på visa bilder . Men som sagt man får nöja sig med det om man tar bilder själv.

Hon växer för fullt där inne våran lilla prinsessa som lever sitt liv inne
i min mage sa snart kommer ut till stora världen.♥

2010-08-19
 16:15:57

♥ Vårat barns rörelser♥

Nu sitter jag och håller min hand på magen .
Och hon ligger där inne och buffar och trixar för att ligga sig bekvämt.
Det är så häftigt att både se och känna henne . Jag blir nästan tårfyld av glädje .
Sist jag var hos barnmorskan så satt hon upp. Men nu värkar hon ändå trycka upp rumpan imellan revbenen .
Så hon kanske har vänt sig tillbaka igen :)
Men magen snurrar förfullt och ser ut som en männsklig kroppsvåg hehe .
Hon lever lopparen där inne . Det kommer bli en liten flicka som kommer säkert bli exakt  som mig.
Springa runt och vara en sumobrottare , Inte gilla att ha kläder på sig .
Aa ni fattar säkert . Men det kommer bli helt underbart när hon kommer hit till oss.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥BEBIS VI LÄNGTAR EFTER DIG!♥

2010-08-19
 10:23:09

Trött och hungrig och aa vad mer.

I natt har jag inte fått sovit någon ting hon var varit vaken ryggen har värkt mina  exem har kliat.
Aa kan man få en jobbigare natt. Visst är det mysigt att känna bebis rörelser men på nätterna vill man gärna få sova. Nu sitter jag och är hungrig och ska dra i mig en macka innan jag ska klä på mig och träffa mina "chefer" på jobbet för att prata om hur vi ska göra med mitt jobbande .

Jag måste börja ta mina järntabletter i dag.
Men jag som älskar mjölk måste ju vänta i 2 timmar efter eller före jkag tar järnet. och när jag äter så tar jag mjölk till maten och då måste jag vänta 2 timmar och då glömmer jag bort att ta dom . Seg aa .

Det är inget fint väder ute vad har vädergudarna beställt för väder.
Jag vill ha lite upppiggade sol. Men det ska inte heller vara för varmt .


Min mamma ska ringa till mödravårdcentralen för att de måste skriva ut ett moderskapsintyg för jag hinner inte själv ringa dom eftersom jag ska träffa mina "chefer" . Men det där moderskapsintygen ska jag lämna till försäkringskassan. Jävla barnmorskor som inte påpekar det när jag är där.
Jag fick veta det genom sofie. Tack vännen .

2010-08-18
 23:04:43

sängen

Nu ligger man i sängen och ögonen börjar bli lite trötta.
Ryggen värker och kommer nog göra det i natt också .
Men sånt får man ta . Visst är det jobbigt. Men har duschat varmt så det har gått ner lite.
Men det kommer nog tillbaka men jag hoppas på att man kan få vara fri i från smärtan en natt i alla fall.
Jag får lägga en kudde under ryggen och får se om det hjälper.

Jag har skadat mig . Jag fick något vast under tum nageln och det gör sv*n ont.
jag gjorde det tidigare på dan jag trodde den smärtan skulle försvinna tidigt men det gör lika ont nu som då.

Men nu är det säng dax för mig ska glo lite på tv men sen kommer jag nog somna.

Kram på er
2010-08-18
 20:40:12

Kort promenad!

Nu har jag precis kommit in från en kort promenad med mammsen .
Vi gick ner till affären och köpte oss lite mjölk . För mjölken var nästan slut.
Så nu sitter man och kollar med ena ögat på djursjukhuset.
Vi var ändå ute ungefär  ungefär 40 min så det blev en kortis .
Men mysigt att gå med mamma i alla fall.

Ikväll så är det Livet på BB på tv och självklart ska jag bänka mig där.
Det är ju så bra och se förlossningar innan man själv ska föda. Visst vissa skriker ju som det vore världskrig.
Men undra om det inte kan vara lite tillgjort . Visst finns det dom som skriker . Som folk berättar när de har fött barn så har det inte varit så dramatiskt .

Men aa snart är våran bebis hemma så då blir det mystider.
Skolan börjar på måndag igen . Lite segt men skönt på samma gång.
För jag måste ju få i hop lite pengar. Men får se vad det går med på om jag får gå någon månad till.

Nu ska jag fortsätta kolla lite på Djursjukhuset.
Men det kommer nog ett inlägg senare


Kram på er.
2010-08-18
 18:08:52

Sent inlägg för att vara jag .

Nu är jag hemma efter en halv dag i stan . Jag möte sofie som också ska bli mamma i oktober vid södra station så gick vi till Statsmissionens öppnaförskola för att vi skulle fråga lite om föräldrarutbildningen.
Så vi skrev upp oss och hoppas på att vi hamnar i en grupp snart.
Vi var där kanske en och en halv timme så vi var med på deras sångstund och så där.
Ni som är unga mammor eller ska bli tycker jag ska vända sig dit för där är det faktiskt jätte bra.
Det är mycket mammor där med sina barn.

Det var jätte trevligt att träffa dig Sofie . Du verkar vara en fin tjej.
En bra person som man kan prata med.


Annars i dag har jag inte gjort så mycket alls. Jag har bara tagit det lugnt . Och ska ta det ännu emr lugnare nu.
I morgon ska jag träffa mina "chefer" på jobbet för att diskutera om hur mycket jag kan jobba och så där.
Jobbar som nattvandrare så ute på nätterna kan jag inte jobba men vi kanske ska lösa det med att jag ska hänga på fritidsgårdar .Vi får se vad dom säger.


Men nu ska jag röra runt lite i köttfärssåsen och stå och gunga lite för bebis där inne är vaken .
Men jag drar i väg ett inlägg senare. Ska lägga in nya magbilder om jag orkar ta några också.

Kram på er så länge .

Nu är det bara 75 dagar kvar tills bebis kommer
LÄNGTAR EFTER DIG

2010-08-17
 14:20:31

trötta bella

Nu sitter jag här och pratar med killen i telefon .
Jag ska snart åka möta han inne i stan en snabbis .
Jag var nyss ute med hunden som har haft lite problem med sin mage sen i går men nu verkar det vara bra igen .
För hon har typ varit som en liten ko och gått och tuggat gräs .
Jag ä'r väldigt väldigt trött även om jag har fått sova hela natten .

Vad ska ni hitta på en tisdag som denna da?
Själv så börjar skolan igen på måndag och ska dit och prata med rektorn eftersom att han inte svarar på sin telefon.Så måste jag åka dit och prata med honom.

Får se hur länge han kan låta mig stanna kvar i skolan min lärare sa typ bara två veckor men nu ska jag och rektorn komma överens om något.

Men nu ska jag börja klä på mig så man kan åka och möta älsklingen .

BEBIS VI LÄNGTAR EFTER DIG.
VI GER DIG ALL VÅR KÄRLEK PLUS DINA SYSKON

2010-08-17
 12:24:41

Matdax

Nu har jag varit vaken i kan ske lite mer än en timme . Jag har fått sova hela natten i dag utan att vakna en ända gång . Det var hur skönt som helst men jag är fortfarande trött men det är en annan femma.
Jag ska äta lite rester från i får mamma gjorde carbonara eller hur det stavas så det får blir min frukost/lunch .
Sen blir det en sväng med lilla vovven .

I dag mår jag hyfsat bra ryggen värker lit eoch bebis ligger lite skumt så det drar i hela magen .

nu ska jag börja äta

kram på er
2010-08-16
 16:34:43

Gravidetsvecka 29

Bilder på lilla magen från förra veckan någon gång.
De som jag försökt lägga ut ett tag nu emn internet har dött varje gång .
Och nu funkar det äntligen .


  
Klicka på bilderna så blir som större

2010-08-16
 11:37:47

Hur jag mår

Hur jag mår av att vara i vecka 30

Jag mår bra illamåendet kommer när jag stressar.
Jag är även väldigt väldigt men jag ahr så mycket energi att jag knappt kan sitta still.
Så jag ska alltid vara i gång men när jag väl lägger mig i soffan så slumrar jag oftast till.

Ryggen värker väldigt mycket nu
Och jag ska försöka bada i badkaret med varmt vatten så mycket som möjligt och försöka få alla muskler att slappna av.

Den här ryggvärken går inte att beskriva
den sitter längst ner i ryggen i miten av ryggen och högst upp vid nacken .  Jag skulle vilja att ryggen slutar värka för det är det ända som är jobbigt.
Jag har även mycket vatten i mina ben och händer
Men det kommer ju försvinna sen när bebis är ute.

Bristningar har jag fått på rumpan , ena innelåret och lite på höfterna .
Och så klart brösten har jag fått en massa . Men sånt får man ju ta av att vara gravid.
För att vara gravid är ändå också väldigt mysigt.
Något som jag akn tipsa till om ni är rädda för att få bristningar .
Eller bara är allmänt torr. Jag började använda Babyolja väldigt sent jag hade redan fått brisningar. Så nu försöker jag bara hindra att det blir mer.
Babyolja funkar faktiskt men man ska börja med det tidigit i gravideten .


Jag har även börjat läcka väldigt mycket och måste ha inlägg i bhn eller något litet papper.
 Låter lite småbarns varning med papper i bhn men det är bara en liten fyrkant som täcker bröstvårtan för jag läker så mycket att jag ibland brukar få fläckar på tröjan utan för liksom .
Men så får det vara.

♥BEBIS VI LÄNGTAR EFTER DIG.♥

2010-08-16
 11:23:01

Gravidetsvecka 30

Gravid vecka 30



Barnet

Barnet växer och växer. Nu börjar proportionerna likna ett nyfött barn. Hjärnan växer och veckar ihop sig mer och mer. Nu är det trångt därinne, men barnet kan fortfarande slå kullerbyttor och röra sig ganska fritt. Många mammor säger att om barnet rörde sig mycket i magen är det aktivt även utanför.

Vikt 1 600 gram.

Mamma

Nu har tre fjärdedelar gått av din graviditet, bara tio veckor kvar. Det kan vara bra att fundera lite över hur det kommer att bli när barnet kommit ut. Passa på att göra sånt som du gissar att du inte hinner sedan. Gå på bio, fika med en kompis, gå till tandläkaren eller frisören. Barnets tyngd kan göra det svårt att hålla balansen. Försök tänka på hållningen så att du inte får belastningsskador. Försök att äta allsidig och nyttig mat, det påverkar mer än du tror och du kan må mycket bättre.

Hos barnmorskan/kontroller

Har ni fått inbjudan till föräldrakurs? Om inte, fråga barnmorskan! Hon kan informera dig om var, när och hur. De flesta barnmorskemottagningar erbjuder idag föräldrakurser i grupp. Kurserna kan gestalta sig lite olika beroende på vilken barnmorskemottagning man går på, antingen i mindre eller större grupper som träffas en eller flera gånger. Under träffarna brukar man ha en förlossningsförberedande del men även diskutera ämnen som graviditeten, amning, förädraskap, relationer mm. Det brukar vara deltagarnas frågor och önskemål som formar innehållet i träffarna.

Kurserna brukar vara populära så anmäl er i tid!

Föreläsningar om förlossningen

Alla förlossningsavdelningar i Stockholm har även regelbundet återkommande informationsträffar om förlossning och BB. För mer information om tider och eventuell anmälning, fråga din barnmorska eller gå in på respektive sjukhus hemsida!

2010-08-15
 22:06:47

Kväll igen och sitter ensam i min säng

Jag kom hem för ungefär snart en halv timme sedan . Vi har varit hemma hos min killes kompis han fick konturena gaddade i dag i alla fall och det blev faktiskt nice. Den kommer bli mer snyggare när den är helt färdig . Det blir väll om några veckor när de han gjorde i dag läkt.

Älsklingen åkte hem till sig och jag åkte hem till mig . Tråkigt men vi får ses i morgon . Blir lättare sen när man flyttar i hop då vi kan vara med varandra hela tiden .

I morgon ska jag ringa till min skola för att prata med rektorn om att jag ska gå en elelr två månader till i skolan får se vad han säger om det. Men jag hoppas ju på att han går med på att jag kan vara kvar ett tag till jag behöver ju studebidraget. Visst är det inte mycket men det är ändå någon ting innan bebis kommer till världen .
Min lärare sa att jagskulle kunna gå 2 veckor i skolan man vad gör det. Det är ju ingen ting jag kommer ju inte orka sitta hemma i nästan 2 och en halv månad. Kommer ju bli riktigt uttråkad.
Men Men får höra vad han säger. Jag hoppas och jag hoppas att ni håller tummarna med mig också.
Och hoppas rektor Bertil är i skolan i morgon så att han inte sitter på massa konferanser.


Sitter nu och kollar på en film som heter Girl next door på 5an den verkar vara rätt bra.
O min ryggvärk har inte gått bort än jag får åka till babyplaneten eller vad de heter och testa sån där som stödjer magen och får se om det hjälper. I sånna fall får det bli att man köper en sån .



I morgon går jag in i gravidetsvecka 30 fan tiden bara springer i väg . Snart är våran lilla flicka här och vi blir en stor familj . Jag min älskade man  halv två barn och bebis .<3
2010-08-15
 10:29:45

Söndag igen da!

Nu är det söndag igen och ryggen värker förfullt.
Den här ryggvärken orkar jag inte med längre. Finns det något som hjälper mot ryggsmärtor förutom massage?
I morgon går jag in i gravidets vecka 30 eller 29+0 beror på hur man räknar
I dag ska vi inte göra så mycket förutom att vi ska åkt till kärlekens vän.
För att han ska förmodligen gadda sig.

Jag sak föröska lägga in bilderna på magen senare i dag men vettesjutton om det kommer att funka.
Men nu ska jag kila i väg igen .

Kram på er

2010-08-14
 12:19:31

Solen skiner , det odlade gräser växer för fullt där ute.

Nu så vaknade man för en stund sen ska in och pussa på killen när som helst.
I dag blir det aik match eftersom jag ahr årskort så måste jag ju går för att annars slösade jag ju bort pengar.
Men det är i alla fal Aik -gais man fpr se hur ställningen blir .
Eftersom att det gått så dåligt för oss nu så antingen blir det lika eller så torskar vi.
Men man kan ju alltid hoppas på en vinst men hur stör chans är det .


Jag och magen är väldigt trötta och väldigt ont i ryggen . För min kille han ta ju upp hela sängen när han sover så på nätterna blir man rätt irriterad .Men men kärlek är s mysigt.

Men nu ska jag in och puss på honom kanske blir ett inlägg till innan jag sticker men annars kommer det väll in senare. Ska försöka lägga in bilderna på magen också men datorn blir galen när jag försöker :)

Kram på er så länge
2010-08-13
 15:42:10

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jag längtar bara mer och mer efter dig.
Varje gång jag ser en barnvagn eller något klädesplag som är till dig.
Så tänker jag på när du ska komma till oss.
Min kärlek till dig redan nu är stor.




Du kom till vårat liv helt oplanerat du frågade inte ens om du fick komma.
Men jag tyckte om det jag kände tyckte om den känslan av att veta att du skulle flytta in där och ligga där i veckor månader korta sekunder långa timmar. Jag gillar det jag känner. Visst har vi mycket press på oss.
För att få det så bra som möjligt. För att vi ska ge dig ett varmt och tryggt hem
Men jag/vi ska göra det bästa för dig. Hur det än blir kommer du alltid stå närmast mitt hjärta.
Du har en familj här utan för magen som väntar på dig .
Det väntar på att det ska få se på dig och få känna på dig.
Att känna hur du buffar där inne . Det är helt otroligt.
Här i stora världen är det inte lika trångt det kommer du själv att se .
Här finns det plats för att människor som skapats.

Kärleken till dig min dotter ökar för varje dag minut sekund som går.
Att bara veta att du ligger där inne och mår bra får mig att le.
Du hör mig många gånger säga att jag älskar dig.
Vi ska göra det bästa för dig vi ska göra det vi kan .
Sen får vi bara ta en dag i taget och se att alla bitar faller på plats.

Du ser nog hur ljuset är här ute i stora världen .
Hur jag rör mig, hur jag låter.
Hur din pappa pratar med mig och hur han känner på dig fast utan på magen .
Allt vi gör med magen klappar pratar och petar. Det är för att vi vill att du ska komma ut .
För att du ska känna dig älskad . För att du ska få en relation med oss på utsidan.

Men vi längtar efter dig gumman .
Jag älskar dig min dotter och pappa gör också det.
Om några veckor om några dagar och några minuter så syns vi . Och jag kan knappt berja mig tills den dagen .
För jag vill bara kolla dig i min famn och pussa på dig . Ta dina små händer i mina och visa dig vägen till det nya livet. .

2010-08-13
 14:21:56

I 200 dagar har du utvecklats och 80 dagar till ska du göra det<3

 
2010-08-13
 13:52:06

Barnmorskan

Kom hem för en stund sen från barn morskan .
Jag fick ju en ny i dag och den där 26 igen ska jag byta.

Men allt hos barnmorskan gick bra.
Den andra barnmorskan sa ju helt fel jag  har inte alls gått upp 12 kilo jag har bara gått upp typ 9,5 kilo .
Blodtrycket var normalt 120/65 och hennes hjärta slog 152 slag per minut .
och hon växer som hon ska hon satt i magen typ så hon kunde inte rikitgt känna hur huvudet var.
Men hon har ju tid att vända sig med huvudet neråt igen .

Nu är det bara hoppas på att hon kommer ut snart så vi fåt träffa henne.
För att ligga och rulla runt där i magen är inte det verkliga livet det är här utanför magen .
Men vi längtar efter dig bebis .

2010-08-13
 09:01:56

God morgon

Nu så sitter man här i morgonrock och ska snart in oh pussa på killen och säga att vi behöver gå upp.
För vi ska vara hos barnmorskan om1 och en halv timme så vi måste åka här i från 10.56.
Min lilla sömntutta ligger och sussar i min sköna säng kan förstå att han också vill sova vidare för den sängen är oerhört skön.

I dag är det Fredag den 13 och det är min älsklings tur dag säger han . För han brukar alltid hitta pengar då. Go for it , kör. Vi behöver det. I kväll vet vi inte vad vi ska göra . Mitt ex hon bjöd över oss på kräftskiva men min kille har ingen lust så tror ej det blir av tyvärr sofie.


Men nu ska jag ställa fram frukost och gå och pussa han på nosen så han kommer upp.

Kram på er .Jag skriver vad som sägs hos barnmorskan.


2010-08-12
 13:43:22

Min man och jag

Om bara några dagar men vilket datum vet vi inte har vi hållt i hop i 1 år.
Tiden går så snabbt baby . Bara du visste vad jag känner för dig så skulle du nog svimma .
För mina känslor är enorma för dig . Jag älskar dig bara mer och mer för sekund som går.
Och det blir bara jobbigare och jobbigare och gå i från dig.
Alla dessa dagar med dig är underbara. Jag vet att vi har bråkat rätt mycket. Men vi har alltid kommit tillbaka till varandra. Att tänka ig ett liv utan dig går inte. För jag vet att jag vill leva med dig och tänka mig en framtid utan dig vid min sida bryter jag i hop. Jag vill dela alla mina dagar med dig.

Jag vet att jag kan överreagera på vissa saker men  jag är bara så rädd att förlora dig.
Du har hela mitt hjärta hos dig du har hela min kropp.
Du behandlar mig som en prinsessa jag älskar dig bara mer och mer baby.

Det finns så mycket jag vill skriva eller berätta man jag får inte ut de.

Jag kan bara säga att jag älskar dig över hela mitt hjärta och att jag lever för dig .
Det ska vara d och jag föralltid!

2010-08-12
 12:22:07

Är hon lång eller är det livmordern som inte är så stor?

Bebis i magen mår bra i går så kändes det som att hon skulle sparka sig ut för att hon sparkade och buffade så hårt. Så nu tror jag att det börjar bli riktigt trångt för henne där inne . För annars skulle hon inte säga i från så mycket som hon gör.


I morgon så ska man träffa en ny barnmorska igen . Det här med nya barnmorsker stör mig lite.
För efter henne jag sk träffa i morgon så ska jag få en ny och när jags ak träffa henne vet jag inte .
Och hoppas inte hon slutar då för det dom sger där på mvc är att hon kommer vara fast där.
Men om hon blir sjuk kommer jag ju träffa en ny .

Så jag håller tummarna att det blir bra den här gången .
2010-08-12
 12:19:23

Förlåt

Förlåt att jág inte la in bilder som jags krev i gårdagens inlägg.
Men mitt internet knasar lite så varje gång jag ska lägga upp e bild så dör det.
Så jag får försöka senare eller göra det på någon annans dator för här verkar det inte funka.

Bilder ska upp det lovar jag er.
2010-08-11
 11:44:09

Trött och ont

Nu sitter jag här jätte snabbt jag ska klä på mig och åka och träffa min älskade man.
Jag har tagit några bilder på älskade magen . Där våran fina lilla bebis ligger.
Längtar tills vi får se henne .  Ryggen värker än och det verkar tyvärr inte försvinna.
Kanske dags att köpa sånt där stöd band för magen .


Jag håller på att köpa inköpslista till vecko maten . Så vi vet vad vi ska handla på antingen willys eller ica maxi.
Jag och älsklingen har börjat göra matschema för att vi köper så massa onödigt annars och sen blir det ju dyrare och köpa saker varje dag. Så vi bestämde oss för att göra så här.

2010-08-10
 10:59:07

Ryggvärk!

Jag vaknde kl halv 6 i morse och startade tv och låg och kollade på tv och insåg snabbt att jag inte skulle kunna somna om . Men jag somnde om men lite senare än vanligt jo halv 9 så sov jag till halv 11 och var då tvungena tt gå upp pågrund av mina rikitigt starka ryggsmärtor.

Dessa ryggsmärtor är helt olidliga . Jag vet inte hur jag ska sitta eller stå på grund av att det gör så ont
Det går inte att beskriva . Jag kom knappt upp ur sängen var tvungen att typ snurra mig upp drog armen längs hela golvet så jag blev till en boll och sen tillslut så lyckades jag ta mig upp.

Jag bara längtar tills man kan få en rikigt massage och så börja göra rygglyft igen då magen inte är i vägen längre för att stärka upp den . För min ryggvärk försvann då vi tränade thaiboxning så träning funkar hyfsat för min del. Så vi får hoppas på att det försvinner med ryggövningar och massage sen när bebis har kommit hem till världen .

2010-08-09
 21:57:19

Nu så

Nu så har man tjockat sig verkligen . Jag och älsklingen orkade inte laga mat så vi bestämde oss för att gå upp och käka pizza. Gott va det men usch vilka uppstötningar man har. Bläää!

Armbågen gör ont jag och älsklingen ska väll slänga oss i en dusch och sedan ska vi väll bumsa oss i säng eftersom att killen  inte sov så speciellt mycket i natt så får vi hoppas på att han gör det i natt. Kanske ska ge han en kort massage. Om han har varit snäll !hehe.

Så nu blir det här det sista inlägget för i dag för ögen har börjat gå i kors på mig också.


Kram på er alla underbara läsare
2010-08-09
 14:37:47

Nu är det på väg igen

Nu är det svarta moln som ligger över lilla fisksätra. Så nu så ska man lägga sig i soffan och hoppas på att det inte kommer blixtrar och dunder hit . För som sagt jag är LIVRÄDD för det.
Mamma och lådsaspappa var för ungefär en halvtimme sen i uppsala så det är hemma snart.
Själva var vi nyss ute med vovven så hon fick göra sina behov innan regnet raller.
2010-08-09
 13:18:19

Kroppen och jag mår hyfsat bra


Nu är jag i gravidetsvecka 29 och min kropp mår hyfsat bra.
Jag har ryggvärk, lite illamående och mycket trötthet
Men nu är det inte många veckor kvar tills våran lilla bebis kommer till världen .
Och vi längtar som bara den efter henne.
Nu snart ska man hämta upp barnkläderna från källaren och plocka ut  det man ska ha .
Det är lite saker till man måste köpa.
Nu är det bara 84dagar kvar<3

2010-08-09
 12:07:52

Gravid vecka 29 eller 28+0 beror på hur man vill räkna.

Gravid vecka 29

Barnet

Nu börjar det verkligen likna en riktig liten bebis. Pojkar väger ofta lite mer än flickor.

Barnet växer och frodas. Nu är det ungefär lika långt som en vanlig skollinjal, men olika barn är olika långa redan nu. Barnet har antagligen fortfarande inte lagt sig till rätta utan ligger ibland med huvudet nedåt och ibland med huvudet uppåt eller åt sidan.

Vikt 1 400 gram.

Mamma

Barnet och magen fortsätter att växa och det kan kännas som om dina inre organ trängs undan. Fostrets sparkar kan ses utanpå magen. Att känna mycket sparkar är helt normalt. En del känner mindre än andra. Från livmodern ner mot ljumsken går det så kallade livmoderband. När livmodern växer och livmoderbanden tänjs ut kan du känna en smärta som strålar ut mot ljumsken och blygdläpparna. Efter förlossningen drar banden ihop sig och besvären går över. Kanske känner du av förvärkar? Ett bra sätt att slappna av och dämpa dem är att lägga dig i ett varmt bad. När du slappnar av avtar värkarna.

Pappa/partner

Har du och din partner börjat boa än? Boande innebär att hemmet och rutinerna iordningställs och ses över inför den nya familjemedlemmens ankomst. Ni kanske köper barnvagn, skötbord, vagga och spjälsäng. Tänk på att vissa barnvagnsmodeller måste beställas i god tid. Var ska skötbordet stå? Vilken barnvagn har fått bäst i test? Måste vi ha en ny barnvagn? Vagga kanske ni inte behöver och spjälsängen kan ni kanske vänta med. Bilbarnstol är ett måste om barnet ska färdas i bil.

Boandet innebär kanske också att ni organiserar hemmet på andra sätt. Lagar trasiga möbler. Flyttar, bygger ut eller renoverar? Städar i källaren? Målar om och tapetserar? Eller kanske syr gardiner och vårdar kläder. Allt för att skapa ett välkomnande hem. Gör en lista på vad ni vill ska göras - men ställ inte alltför höga krav på er själva.

Hos barnmorskan/kontroller

I vecka 29 är det dags att besöka barnmorskan igen. Om du tycker besöken varit glesa hittills kommer de att ske oftare nu. Har du fött barn utan komplikationer förut räcker det om du kommer lite mer sällan framöver jämfört med förstföderskor.

Även den här gången kontrollerar barnmorskan hur livmodern och barnet växer. Med ett speciellt måttband mäter hon avståndet mellan blygdbenet och livmoderns överkant. Sedan skrivs värdet in på en kurva för att följa utvecklingen.

Barnmorskan kontrollerar också ditt blodtryck och ibland tar hon ett extra urinprov, blodvärde och/eller blodsocker. Din partner är såklart alltid välkommen att följa med. Säkert får ni lyssna på barnets hjärta genom en ultraljudsförstärkare.

Om din blodgrupp är Rh-negativ har du säkert fått reda på om ditt barn är Rh-negativt eller positivt. Bär du på ett Rh-positivt barn blir du nu erbjuden en spruta med Anti-D för att förebygga immunisering. Bär du på ett Rh-negativt barn föreligger det ingen risk för immunisering och någon förebyggande behandling eller ytterligare provtagning under graviditeten behövs inte.

Tvillingar

För er som väntar tvillingar blir det tätare kontroller hos barnmorska och läkare. Det blir också fler ultraljudsundersökningar för att mäta barnens tillväxt. Din barnmorska informerar dig om detta. Sjukskrivning kan behövas de sista månderna, i synnerhet om du har tungt arbete.

 

2010-08-09
 11:59:57

Nu är det en nystart på en ny vecka!

God morgon Måndag igen och jag går in i en ny vecka.
I natt har jag vällsovit så där. Killen somnade inte förens vid 6 i morse för att han intevar trött.
Stackars lilla mannen min . Men tillslut somnade han i alla fall. Jag var tvungen att gå upp vid 9 ge vovven mat och gå ut med henne sen så hoppade jag faktiskt i sängen ett tag till och gick upp bara fö 5 min sedan .
Det var faktiskt skönt att sova lite längre än vanligt. Jag ska låta in älsking ligga och sova ett tag till om han inte vaknar av att jag inte ligger bredvid honom .

Ska väll snart plocka fram lite frukost. Så man får lite energi i kroppen .
Mammsen och lådsaspappa kommer hem om en och en halv timme ungefär undra hur glad vovven blir av det . hon som blir överlycklig av att man kommer hem om man varit ute i en timme och mamma o lådsaspappa har ju varit borta en hel vecka. Hon kommer ju stå i taket nästan .

2010-08-08
 22:42:08

Söndag kväll

Nu blir det myskväll i soffan med älsklingen ska snart hälla upp en skål med dillchips och lägga mig bredvid mannen i soffan :)


I morgon går jag in i gravdetsvecka 29 :)

God natt på er !
I morgon kommer min kära mamma hem också

2010-08-08
 22:39:28

läcker?

Såg att detta inlägg inte ade publicerats
Detta skulle in för ungefär 2 timmar sedan



Nu har jag verkligen börjat läcka . Det är ju jobbigt om man itne har BH på sig så är hela tröjan blöt vissa gånger.
Det blir sådanna fina fläckar på tröjan .
Så snart så blir det att köpa amingskupor för att stoppa detta mjölkflödet hehe. 
Men ändå känns det skönt att veta att man kanske kan amma sedan eftersom att amn läker nu.
För amma är någon ting jag vill göra och det som känns bäst för mig och säkert mitt barn också..


Om några minuter /halv timma så blir det att laga lite stuvade makaroner och falukorv.
Men nu ska jag bara krypa ner och killen i soffan som väntar på mig .

Men kram på er så hörs vi 
Ha en så skön vilodag som möjligt:) 

2010-08-08
 09:38:00

Slarv, slarv slarv Bella

Nu slarvar jag igen . Jag som ska äta järn och folsyra varje dag. HAr tyvärr börjat slarva undra om det kommer synnas på blodprovet på fredag. MEn det tror jag inte jag får börja äta det igen . Men det är ju så svårt det där eftersom man inte får dricka mjök till tabletterna 2 timmar innan eller 2 timmar efter och jag som älskar mjölk gör ju det lite svårt för mig . Hehe det är därför ja slarvar eftersom att jag inte vet när jag ska dricka mjölk för i bland kan jag inte hålla mig 2 timmar.
2010-08-08
 09:34:32

USCH

Nej natten har inte varit någon rolig för mig blixtran och åskan har gått så jag somnade till i bland men vaknade och somnade till helt vid 4tiden i morse  så jag har inte fått min sömn jag behöver. Så jag är ju lite små irriterad Och bebis i magen hade match där inne i går när jag skulle sova också så det var ju itne så lätt för man kan ju knappt liggapå sidan längre.
Killen ligger och sover fortfarande även fast jag försökt väcka honom . Vovven ska snart få mat så jag måste nog klä på ig och kila ut med henne också så hon inte gör något behov inne för det vill jag inte.

Ögonen går i kors på mig och jag kan inte lägga mig och sova för jag måste också äta någon ting och sen när man lägger sig bredvid killen så kommer han gå upp bara för det och hur kul är det att sova själv i en säng . Inte speciellt.

i morgon går jag in i Gravidetsvecka 29 (28+0)
Och i dag är det bara 85 dagar kvar<3
2010-08-07
 22:25:00

Nu börjar det igen =/

Nu börjar det igen .Nu blixtrar det så nu blir det att sätta sig nära älsklingen min och sedan stänga av allt .
Vi ska även in i duschen när som helst också. Så det blir väll att krypa ner i sängen snart.

Så kram på er alla som är blixt och åsk rädda och kram på er andra också.

2010-08-07
 20:59:17

Familjen

Familjen är samlad igen på Måndag för det är så mammsen och lådsas pappa kommer hem .
Det har varit på lång semester åkt från Fisksätra till Norge och tillbaka och det har även stannat lite överallt. ¨
Så säg vilken del av sverige det inte har sett nästan :D
2010-08-07
 20:56:35

MISSING U

Nu har vi ätit potatisbullar och kollat på en film som mamma spelat in när de var med på nyheterna om min
bortgångna syster som sökte en ny benmärj. Saknar henne verkligen henne även fast jag inte kände henne.
Så är det ändå som ett stort tom rum i mitt hjärta och själ .

Men nu ska vi gå ut med vovven . Och få henne o prutta lite:)
2010-08-07
 16:10:30

Duktiga Bella

Nu har jag både hängt min tvätt och ska hänga en till maskin när som helst och har även ätit lite mat.
Men är ju jätte mät. Nils karlssons pysling gick nyss på tv han ör ju för grym alltså.
2010-08-07
 14:35:38

Åh nu regnar det igen !

Svensk sommar trött man blir. Nu regnar det igen det är ju ingen ting man gillar precis. Inte speciellt när man ska ut med hunden också. Och regnet verkligen öser ner.

Vi kom precis hem från Nacka Forum älsklingen hittade ett par schyssta adidas sneakers!
och jag hittade en bh på New yorker

Jag är faktiskt jätte trött men vi måste ju gå med vovven .
2010-08-07
 09:51:30

God morgon alla glada!

God morgon i dag var det inte speciellt fint väder hära.Men men vad ska man göra.
I dag mår jag hyfsat bra förutom att jag är jätte trött och lite tept i näsan .Ryggen värker och vattnet flödar igenom kroppen och tyvärr så sätter det sig på hela kroppen och blir galen på de. 
Är det någon som kan rygg övningar som har hjälp för er.
 
Natten var lite jobbig jag vaknade och låg och kolla på tv i 2 timmar mitt i natten vovven vill vara så nära som möjligt men det finns ju inte plats i 120 säng så hon var lite i vägen så var tvungen att skicka ner henne från sängen.

I dag är det Lördag och vad ska man hitta på killen kanske ska tattuera sig om hans vän hör av sig och har tid . Annars tycker jag att det ska bli en mys kväll hemma i soffan . Äta lite bullar som jag bakade.
I morgon kommer mamma och min lådsaspappa hem men vi får se om att vi åker hem till västerhaninge i morgon eller på måndag . Nästa vecka kanske man ska träffa en gravid tjej som är någon vecka före mig och hon bor också i Haninge. Men vi får se om vi ska ses nästa vecka.
2010-08-06
 21:02:49

Äntligen

Nu har jag äntligen min egen dator som fungerar.
Perfekt!! Nu kan ju jag använda min egen dator och inte behöva sitta vid min mammas.
Skönt
2010-08-06
 16:16:57

lång dag i staden

Nu har vi precis kommit hem från en lång dag i staden . Och mitt knä har börjat få frispel .
Nästan så att jag vill kapa av benet för så ont gör de.
Nu ska vi slänga in lite chichen nuggest i ugnen och sen vidare ut med vovven .

Älsklingen hittade bara en Adidas dress till sin son som fyller år om 2 veckor ungefär
Den va faktiskt jätte fin . Men nu ska jag logga ut igen men vi hörs


Kram på er
2010-08-06
 10:27:50

BULLAR FÖR HELA SLANTEN

Bullarna jag bakade i går det blev faktiskt goda . Även fast jag glömde pensla dom haha .
Kom över på en fika så får ni smaka . Saft och bullar är det jag kan bjuda på.


2010-08-06
 10:26:15

Man blir glad när solen skiner

Dessa dagar sen i tisdag har jag varit tuvungen att gå upp kl 9 för att ge hunden mat och gå ut med henne . Visst är det mysigt. Men jag som är så jäkla trött blir det jobbigt för mig. Men Sånt får man väll ta för man kommer ju vara tröttare sen . Sen i tisdags har det varit växlande väder så man har ju antingen gott ut i spöregn eller strålande sol det är ju helt underbart att vakna upp och det är strålande sol ute. Bara inte den påverkar mig att det inte är så varmt så är jag glad . För nu när man börjar bli rikitigt stor så är denna hetta ett helvete.

Min kille och hunden busar i soffan just nu och det är ju rätt kul att se.

Nu om en stund så ska vi till adidas lagret i hammarbysjöstad och sen till igor sport i skanstull.
Men vovven får stanna hemma.  Vi ska väll börja åka när som helst så detta inlägg får bli ett kort inlägg.

Men ni är bäst som läser min blogg ni gör så jag vill fortsätta med mitt skrivande,
Men nu ska vi röra på oss men hare bäst så skriver jag ett inlägg när vi kommer tillbaka .

Kram på er
2010-08-05
 16:48:48

JAG GLÖMDE DET VIKITIGASTE

JAG GLÖMDE JU DET VIKITIGASTE PÅ DE FÖRSTA PARET BULLAR. GLÖMDE JU PENSLA PÅ ÄGG!

2010-08-05
 16:18:40

usch

usch nu gör magen ont. Käkade nog för mycket deg.
Hehe dum jag är hehe . som vanligt så trycker jag alltid i mig kanterna men nu blev det alldeles för mycket.
Blää Nu blir det nog ett glas mjölk . Ska snart ta ut det första lasser bullar ur ugnen :)
2010-08-05
 15:23:19

Mitt i bullbakandet

Mitt i bullbakandet slänger jag in ett inlägg.
Jag håller på att baka bullar men undra hur dom blir för vi hade ingen kardimumma hemma.
Så det fick bli bullar utan . Men då får man väll ha extra mycket kanel och socker på.
Om ungefär 10 min så kan jag sätta i gång och ställa upp former och fixa bulldegen .

Alla som vill ha en varsin bulle kan ju komma hit och ta en fika med med.

Killen är på sina möten så han kommer inte hem förens i kväll tråkigt:/


Kom och smaka en varsin bulle eller så får jag skriva ett inlägg hur dom blev och kanske ta en bild på dom :)

Kram på er nu är det snart dags att börja arbeta
2010-08-05
 10:09:29

Gravidets vecka 28



 

Magen växer för varje dag och den blir hårdare och hårdare.
I vissa vinklar så sticker magen ut rätt mycket. Men det beror ju på att hon ligger konstigt.
Att se att magen växer är hur mycket som helst.

2010-08-05
 09:49:27

Mys bad!


Igår tog vi ett mysigt bad. Det var ett tag sen vi gjorde det.
Killen sa att det var i vintras och det är ju ett jäkla bra tag sen .
Ett kar fullt med vatten och hade kanske lite för mycket babyolja i så vi gled runt där i hehe.
Men det det jätte mysigt även fast jag inte gillar bada så länge.
5 tända ljus det var helt underbart .
man blev jätte av slappnad.

I vatten känner man sig mycket lättare och man är inte lika spänd.
Så det är jätte skönt, Men det som skulle varit skönt efter der vara badet skulle varit en massage.
Vet att jag tjatar om det men det gör ju grymt ont.



 


Bilderna är från mysstunden i går!

2010-08-04
 20:16:18

Bebis i magen

Hon har legat i min mage i : 27 veckor och 2 dagar = 191 dagar
Hon ska komma ut i från min mage om :12 veckor och 5 dagar =89 dagar


Vi längtar efter dig
 så det inte går att beskriva!
Hålla dig i våra famnar. Vi älskar dig bebis!!!!
2010-08-04
 20:08:48

Förlåt för min dåliga uppdatering

Förlåt att jag inte skrivit på två dagar.Men vi åkte hem till mig i måndags och mamma lämnade sin data för att fixa den och min dator funkar inte så mamma sa till oss att vi kunde hämta hennes dator och lämna min så länge .
Så nu sitter jag på mammas dator igen

Jag och älsklingen passar familjens vovve. För att det är i norge och ska stanna där en vecka till.
så vi har mys vecka hemma ensamma i lägenheten . Skönt!

Vad har ni gjort under tiden jag varit borta da?

I kväll har vi inte gjort så mycket vi har lagat en lasange  och den blev inte så lyckad men den blev god i alla fall och det är väll huvud saken .
Jag ska ta lite bilder på magen nu också eftersom jag gått in i en ny vecka.

Det har ju varit jätte onstigt väder dessa dagar . I dag regnade det hela dagen men nu på kvällen är det jätte fint-
Jag satt och kolla på ett rönnbärsträd som vi har utan för framsidans balkong . Och det är mycket på den . Så det kommer förmodligen bli en kall vinter!  tror ni på att man kan kolla på rönnbärsträd?

Mer i kväll som vi /jag ska göra som jag längtat efter länge är att lägga sig i ett bad med tända ljus.
Mysigt !


Kärleken till min familj , min kille hans barn och bebis i magen växer för varje dag
2010-08-02
 12:11:07

tredje och sista trimestern

Nu är det ej lång tid kvar.

Kroppen
Kroppen är vätskefylld och det är överallt. Fötter, Armar ,Ben .Fingrar jag menar verkligen överallt.
Mina fingrar och tår ser ju ut som korvar haha .  Men Förlovningsringen ska sitta kvar där.För vattnet försvinner ju efter gravideten. Ryggvärk har jag också. Man märker det mest när man ska kliva upp ur sängen och det stramar i hela ryggen så man vet ju inte rikitigt vart det gör ont någon stanns.
Och vill verkligen ha en massage men man får ju inte det:/

om 3 veckor börjar föräldrar utbildningen som man får från MVC.
Jag/vi längtar ju inte mycket , klart vi gör.

Jag längtar bara mer och mer ju närmare det kommer.
tänkt och kolla saker på blocket , Tex byråer o så där. Måste ju ha bebisens kläder.

Veckorna bara springer i väg. och ska förmodligen fika med en ung tjej som är gravid också.
Det är ju kul och dela sina tankar med någon också.


Tack älskling för att du finns oss mig.
Du är allting jag önskat mig och allting jag vill ha i mitt liv.
Du jag och barnen är det som får mig att kämpa .
Jag älskar dig och barnen och bebis i magen också.


2010-08-02
 11:50:01

Gravidetsvecka 28

Gravid vecka 28

Barnet

Nu har barnet stora chanser att överleva om det skulle komma. Barnet har ökat i vikt cirka tio gånger de senaste elva veckorna.

Barnet kan fortfarande vända sig ett tag till. De flesta barn brukar sedan lägga sig tillrätta med huvudet nedåt i födelsekanalen fast en del lägger sig istället på sidan eller med stjärten nedåt. Då kan man försöka vända barnet när det är ca 1 månad kvar till förlossningen. Hjärnan börjar forma de olika vecken. Hittills har den varit ganska slät.

Vikt 1 200 gram.

MammaBarnet

Nu börjar tredje trimestern, den sista tredjedelen av graviditeten. Brösten kan börja läcka mjölk. Du kan ha ökat åtta till elva kilo eller mer. En del kvinnor kan känna sig  stora och tunga och ha svårt att röra sig obehindrat. Känsloyttringar och reaktioner kan åter bli starka som i första trimestern.

Pappa/partner

Det kan börja bli tungt för din partner nu. Hon kan känna sig både otymplig och oattraktiv. Tänk på att det kan vara viktigt för henne att få höra vad hon betyder för dig och vad fantastiskt det är att ni ska bli föräldrar.

Hos barnmorskan/kontroller

I vecka 29 är det dags att besöka barnmorskan igen. Om du tycker besöken varit glesa hittills kommer de att ske oftare nu. Har du fött barn utan komplikationer förut räcker det om du kommer lite mer sällan framöver jämfört med förstföderskor.

Även den här gången kontrollerar barnmorskan hur livmodern och barnet växer. Med ett speciellt måttband mäter hon avståndet mellan blygdbenet och livmoderns överkant. Sedan skrivs värdet in på en kurva för att följa utvecklingen.

Barnmorskan kontrollerar också ditt blodtryck och ibland tar hon ett extra urinprov, blodvärde och/eller blodsocker. Din partner är såklart alltid välkommen att följa med. Säkert får ni lyssna på barnets hjärta genom en ultraljudsförstärkare.

Om din blodgrupp är Rh-negativ har du säkert fått reda på om ditt barn är Rh-negativt eller positivt. Bär du på ett Rh-positivt barn blir du nu erbjuden en spruta med Anti-D för att förebygga immunisering. Bär du på ett Rh-negativt barn föreligger det ingen risk för immunisering och någon förebyggande behandling eller ytterligare provtagning under graviditeten behövs inte.

2010-08-01
 13:40:09

Damsugit duktigt va?

Nu har  i damsugit och skurat golven . och även tagit en dusch .
Det är ju bra. För golvet här var ju inte det renaste precis. Men men .
lilltjejen är lite små grinig. men det går väll över när hon somnar. om hon nu gör det.
Men hennes mamma kommer hem om kanske 1 ½ timme. Då ska vi ta oss till killens vän .


Hela nästa vecka ska vi vara hemma hos mig i Nacka för mamma o lådsas pappa ska till norge och åka trollstigen . så vi måste vara hemma o ta hand om hunden . Men det blir mysigt.
Hem o bada i badkaret med tända ljus o skum kanske mys:)
Men jag som inte gillar att bada blir väll bara i några minuter.

2010-08-01
 10:38:24

C/O.Segemyhr

Nu sitter jag och glor på de gamla goda C/O.Segemyhr
helt underbart roligt.eller va tycker ni `?

2010-08-01
 09:49:34

En obeskrivlig längtan

Nu i dag har jag gått 188 dagar med bebisen i magen och det är bara 92 dagar kvar.
Det är en obsekrivlig längtan . En längtan full med spänningar.
Jag vill att våran dotter ska komma till världen snabbt men ej för tidigt. hon får gärna vara kvar i magen de 92 dagarna som är kvar för att sedan må bra och så. Men jag tror faktiskt det här veckorna kommer att flyga i väg. Men det kommer nog även gå långsamt för att man längtar så mycket.

2010-08-01
 09:35:17

1/1-2010

Den 1/1-2010 någon minut över tolv. När folk sköt raketer så satte vi på oss våra ringar. våra underbara förlovningsringar. Som om något år kommer få sällskap av vigselringern . Tiden går ju så underbart snabbt.
om bara några dagar har vi varit tillsammans i ett år också. Det är otrolig. Men helt underbart.
alla dessa dagar med dig är en ny lärdom varje gång. min kärlek till dig bara stiger o stiger. .
Kommer aldrig glömma den gång vi träffade varandra den gången som drog oss till varandra.
Den kyssen som fick än att sväva på moln och fick ett pirr igenom hela kroppen . Visst är det så fortfarande.
Men första kyssen är väll ändå störst.


Jag älskar dig min fina man Per
2010-08-01
 09:31:03

Hej eller god morgon vad ni tycker bäst om!

Jag gick upp för cirka 20 min sedan . Trött e jag verkligen killen ligger fortfarande och sover och jag sitter här med barnet vi passar.Jag skulle vilja sova mycket längre men det fick man inte.
Jag har jätte ont i mina tänder vet inte rikigt vad jag gör om nätterna haha .
Om någon ändå visste det haha. Men jag vaknade en gång av att jag gnistlade tänderna så hårt att jag trodde jag skulle tappa dom .  Eller så var det bara jag som sov oroligt .  Nej det är frågor man akn ställa sig i bland ? eller hur ?
Men men vad ska ni göra i dag då ? det är ju ändå söndag. Har ni det också som en vilodag.
Men det kommer väll inte bli så  mycket vila i dag. Vi vet inte hur länge vi ska passa henne men det kommer väll hem någon gång. haha.

Sen ska vi kanske och åka träffa min killes vän . För att han ska kolla på hans gaddning o kanske fixa till den.

I morgon går jag in i 27+0 alltså gravidetsvecka 28.
tiden går ju så himla snabbt. Snart är våran lilla flicka hära.